De NMZH gaat verhuizen!

27 maart 2024

De NMZH gaat verhuizen! 

afbeelding van het pand op de laan van nieuw oost Indië waar de NMZH naartoe verhuisd

Sinds 1 januari 2023 moeten kantoorgebouwen van 100 vierkante meter of groter minimaal energielabel C hebben. Ons kantoor aan de Raamweg 1a valt onder deze nieuwe eis maar voldoet hier niet aan. Onze huisbaas heeft eerder aangegeven dat een grote investering nodig is om aan deze eis te kunnen voldoen. Uiteindelijk is gekozen om deze investering niet te doen en onze huurovereenkomst op te zeggen.  De afgelopen twee maanden hebben wij gezocht naar vervangende kantoorruimte in Den Haag. Om een lang verhaal kort te houden, die hebben wij gevonden! Ons nieuwe adres wordt Laan van Nieuw Oost-Indië 131e in Den Haag. Deze kantoorruimte voldoet aan al onze criteria. Energielabel A, goed bereikbaar vanuit de intercity stations, we kunnen weer lunchwandelingen maken in het Haagsche Bos, mooie kantoorindeling en veel lichtinval. Het hele team is enthousiast. We denken hier weer mooie jaren tegemoet te gaan en vanuit deze kantoorruimte weer een nieuw en mooi hoofdstuk te kunnen gaan schrijven in de geschiedenis van de NMZH.

Verhuizen gaat niet vanzelf. Het betekent in de maand april inpakken, verhuizen en inrichten. We willen dat in een korte periode realiseren en uiterlijk 1 mei weer volledig operationeel zijn. De verhuizing is gepland op 19 april. Dit betekent dat wij in de periode van 8 april t/m 26 april moeilijk bereikbaar zijn. Wij vragen daarvoor begrip.

Vanaf 1 mei zijn we weer volledig in bedrijf en werken wij graag weer samen met u aan een mooi en duurzaam Zuid-Holland.

Vragen over onze verhuizing? Neem contact op met:

Profiel Nienke Schuil

Nienke Schuil

Regisseur ruimtelijke ontwikkeling, landschap en natuur