Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland Samen voor een mooi en duurzaam Zuid-Holland
Menu

Disclaimer

Alle informatie op deze site is met zorg geplaatst. De Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland doet haar uiterste best om deze informatie nauwkeurig, feitelijk juist en actueel te houden. Grote zorgvuldigheid wordt betracht bij de samenstelling van achtergronddocumenten.

Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit kan het voorkomen dat u verouderde of verkeerde informatie aantreft. In deze gevallen stellen wij het op prijs als u ons hiervan op de hoogte wilt stellen door een e-mail te sturen via de contact-pagina.

Informatie, suggesties voor verbetering en andere berichtgevingen die de Natuur en Milieufederatie ontvangt naar aanleiding van de website worden als niet-vertrouwelijk beschouwd en kunnen als bedoeld door de Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland gebruikt worden zonder dat daar toestemming voor nodig is.

De Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland behoudt zich het recht voor de informatie op de website te herzien zonder aankondiging.

In geen enkel geval is de Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de informatie op deze website.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Aanmelden
Volg ons via social media