Boompjespakketten Plan Boom zijn weer verkrijgbaar

Boompjespakketten Plan Boom zijn weer verkrijgbaar

Meer bomen planten in Nederland. Dat is het doel van Plan Boom. Doe je mee? Plan Boom heeft weer Boompjes voor beginners-pakketten beschikbaar met drie inheemse boompjes. Gemakkelijk online te bestellen en thuis afgeleverd. Je hebt geen groene vingers meer nodig om Nederland groener, mooier en gezonder te maken.

19 oktober 2021

Iedereen met een tuintje kan een boompjespakket bestellen. In elk pakket zit een Veldesdoorn, Gele Kornoelje en Sporkehout. Inheemse en duurzaam gekweekte soorten die het goed doen in iedere (stads)tuin.

De boompjes zijn ca. 40 cm groot bij ontvangst en het pakket kost 25 euro. Online bestellen kan al en de uitlevering wordt gedaan gedurende het plantseizoen vanaf medio november tot en met februari (bezorging is gratis). Bij je pakket zit ook een plantinstructie en een set met milestonekaarten.

Een groener Zuid-Holland
Ook in Zuid-Holland mogen de tuinen nog wel wat groener. Dat is genieten voor jou maar ook voor de vogels, vlinders en insecten. En een goed milieu begint toch bij je eigen woonomgeving.

De ambitie: een bomenbeweging
Plan Boom is een project van de Natuur en Milieufederaties, LandschappenNL en partners Trees for All, LSA bewoners, stichting wAarde en stedelijke milieucentra. Duurzaam Den Haag en het Rotterdams Milieucentrum zijn er ook mee bezig.
Samen planten we in heel Nederland bomen. Overheden, buurtinitiatieven, grondeigenaren en nu dus ook mensen met een eigen tuin(tje) helpen mee om dit doel te realiseren.

Meer informatie en bestellen?
www.boompjesvoorbeginners.nl

 

 

Voor meer informatie neem je contact op met:

Profiel Nienke Schuil

Nienke Schuil

Regisseur ruimtelijke ontwikkeling, landschap en natuur