Wij horen graag uw mening over NP Hollandse Duinen

Vorig jaar werd Nationaal Park Hollandse Duinen door het Nederlands publiek gekozen als een van de drie mooiste natuurgebieden van Nederland. De komende jaren wordt het Nationaal Park in binnen- en buitenland gepromoot als icoon van de Nederlandse natuur. Ook krijgt het park ondersteuning in de vorm van kennis en kunde bij het ontwikkelen van alle plannen voor natuurontwikkeling en kwaliteitsverbetering.

Doe mee aan de enquête!

Graag horen we hoe u het Nationaal Park Hollandse Duinen ervaart en hoe u de toekomst van het Nationaal Park ziet. Stichting Duinbehoud en de Natuur- en Milieufederatie Zuid-Holland hebben samen een korte vragenlijst gemaakt waarop u uw mening kunt laten horen. De online vragenlijst vraagt circa 10 minuten van uw tijd. U kunt de vragenlijst invullen tot en met 10 december. Doet u mee? U kunt de vragenlijst invullen via onderstaande button:

Vul de vragenlijst in >

Resultaten

De resultaten van de enquête worden eind december gepubliceerd via deze website en de website van Stichting Duinbehoud.

Alvast hartelijk dank voor uw tijd en medewerking!

Foto: NP Hollandse Duinen

Susanne KuijpersLinkedin profiel van Susanne Kuijpers
Plaatsvervangend directeur/Regisseur RO, natuur en landschap
s.kuijpers@milieufederatie.nl