Volg het Goed Geld Gala via de livestream

6 februari 2017

Volg het Goed Geld Gala via de livestream

Op maandag 6 februari is het jaarlijkse Goed Geld Gala van de Postcode Loterij in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De loterij maakt die avond bekend hoeveel geld de deelnemers het afgelopen jaar bijeenbrachten voor de goede doelen van de loterij. De helft van de omzet schenkt de Postcode Loterij aan goede doelen op het gebied van mens en natuur. Ook de Natuur en Milieufederaties behoren tot een van de vele goede doelen die door de Nationale Postcode Loterij ondersteund worden.

Bijzondere projecten

Ook maakt de Postcode Loterij tijdens het Goed Geld Gala bekend welke goede doelen een eenmalige schenking ontvangen voor een bijzonder project. En welke extra projecten van aangesloten goede doelen mogelijk gemaakt worden. Een spannend moment is welk goed doel een bijdrage krijgt uit het Droomfonds. Het Droomfonds is bedoeld om nieuwe, moedige en baanbrekende initiatieven mogelijk te maken. Welk goed doel kan haar droom in vervulling laten gaan?

Volg het gala live

Vorig jaar kon de Postcode Loterij dankzij haar deelnemers 328 miljoen euro bijdragen aan goede doelen. Wilt u met eigen ogen zien welke bijzondere projecten er dankzij uw deelname mede mogelijk gemaakt worden? Kijk dan naar de livestream op de website van de Nationale Postcode Loterij of volg de  Facebookpagina. Het programma start om 19.30 uur.