Van de NMZH naar het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

Van de NMZH naar het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

Twee van onze medewerkers maken binnenkort de overstap naar het Ministerie van LNV. Fleur Norbruis gaat per 1 maart a.s. aan de slag bij het programmateam Landbouw en Natuur. Susanne Kuijpers wordt per 1 april a.s. senior ecologisch beleidsadviseur bij het nieuwe DG Stikstof.

28 februari 2020

Per 1 maart a.s. stapt Fleur Norbruis over van de NMZH naar LNV. Zij gaat werken bij het programmateam Landbouw en Natuur van dit ministerie. De afgelopen jaren heeft Fleur als regisseur Duurzame landbouw en Voedseltransitie bij de NMZH gewerkt aan de verduurzaming van de landbouw in Zuid-Holland. Met aansprekende en innovatieve projecten willen wij het verschil maken en koplopers in de verduurzaming van de landbouw en de voedseltransitie ondersteunen. Deze bagage neemt Fleur mee naar het programmateam Landbouw en Natuur. We wensen haar veel succes in deze nieuwe functie.

Per 1 april volgt Louise van Bokhoven, Fleur op als regisseur Duurzame landbouw en Voedseltransitie.

Fleur Norbruis en Susanne Kuijpers
Fleur Norbruis en Susanne Kuijpers

Ook Susanne Kuijpers maakt per 1 april de overstap naar LNV. Zij gaat werken als senior ecologisch beleidsadviseur bij het nieuwe DG Stikstof. Een uitdagende baan in een zeer dynamische omgeving. De afgelopen 10 jaar heeft Susanne met veel passie gewerkt als regisseur Ruimtelijke Ordening, Natuur en Landschap aan veel onderwerpen, om Zuid-Holland mooier en duurzamer te maken. Met name heeft Susanne de afgelopen jaren een extra inzet geleverd om het faunabeheer te verbeteren.

We wensen haar veel succes in deze nieuwe uitdagende functie!

Inmiddels zijn wij de procedure gestart om te voorzien in de opvolging van Susanne.

Voor meer informatie neem je contact op met: