Uitnodiging Vrijwilligersdag Zuid-Holland 2023

Uitnodiging Vrijwilligersdag Zuid-Holland 2023

Voor vrijwilligers in erfgoed en groen

De Vrijwilligersdag 2023 vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 juni en wel op twee verschillende, mooie locaties in de provincie Zuid-Holland: Haastrecht en Rhoon. Dit jaar staat de Vrijwilligersdag in het teken van lees het landschap. We kijken uit naar een mooie, inspirerende en gezellige dag! Deelname aan deze dag is gratis. Inschrijven kan vanaf maandag 8 mei.

De Vrijwilligersdag 2023 vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 juni en wel op twee mooie locaties in de provincie Zuid-Holland.

Jaarlijks organiseren de Groene Motor en het Erfgoedhuis Zuid-Holland deze provinciale Vrijwilligersdag om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Je krijgt de kans om andere vrijwilligers en betrokkenen te ontmoeten en kennis, inspiratie en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Dit jaar staat de vrijwilligersdag in het teken van Lees het Landschap. We kijken uit naar een hele mooie, inspirerende en gezellige dag! Deelname aan deze dag is gratis. Dus als je je inschrijft, verwachten we dat je aanwezig bent, ook in verband met de lunch en beschikbare plekken. Mocht je na inschrijving toch niet kunnen, meld je dan z.s.m. af via info@degroenemotorzh.nl.

Schrijf je in