Oproep: NMZH ‘Tour de Zuid-Holland’

Oproep: NMZH 'Tour de Zuid-Holland'

De NMZH organiseert in de periode augustus tot en met begin oktober een rondgang langs lokale en regionale natuur- en milieuorganisaties in Zuid-Holland in het kader van ons 50 jarig bestaan. Wij zorgen voor iets lekkers, want wie jarig is trakteert, en gaan bovenal graag in met iedereen gesprek om te horen wat er allemaal in de regio speelt en hoe we als NMZH hierop kunnen inspelen.

24 juni 2022

Eigen bijeenkomst of met meerdere organisaties?
De bijeenkomsten kunnen plaatsvinden per organisatie, maar dit kan ook een door ons georganiseerde regiobijeenkomst zijn. Afhankelijk van de wensen. Na een eerste inventarisatie in april hebben we al enkele organisaties op de lijst gezet waar we bij een eigen bijeenkomst aansluiten.

Inhoud op maat en behoeften peilen
Afhankelijk van jullie interesses en activiteiten kunnen we ook ingaan op specifieke onderwerpen zoals Nationaal Programma Landelijk Gebied, Faunabeheer, Valuta voor Veen, Biodiversiteit en Waterkwaliteit en meer vertellen over onze organisatie. We horen graag of daaraan behoefte is.
Als organisatie zijn we bezig met onze agenda voor de komende 10 jaar. Wij zijn benieuwd naar wat jullie daarbij bezighoudt en welke accenten wij in onze agenda voor de toekomst moeten leggen. Zo kunnen wij ook in de komende jaren met een gezamenlijke agenda samen blijven werken aan een mooi en duurzaam Zuid-Holland.

Bij wie zijn we welkom?
Laat ons per mail of telefonisch weten of we je organisatie kunnen opnemen in het tour-programma en of er specifieke onderwerpen zijn om aan bod te laten komen.

 

Tags:

Voor meer informatie neem je contact op met:

Profiel Mellanie Vellekoop

Mellanie Vellekoop

Regisseur Duurzame Landbouw & Voedsel