De NMZH verwelkomt Louise Bokhoven en Bart Kreulen

De NMZH verwelkomt Louise Bokhoven en Bart Kreulen

De NMZH verwelkomt per 1 april 2020 twee nieuwe medewerkers. Louise Bokhoven gaat aan de slag als Regisseur Duurzame landbouw en Voedseltransitie. Bart Kreulen is onze nieuwe medewerker methodiekontwikkeling Valuta voor Veen en CO2 Bank Zuid-Holland.  

31 maart 2020

Louise Bokhoven gaat zich inzetten voor onder meer een democratische landbouw, Plan Boom (in 4 jaar tijd 10 miljoen nieuwe bomen in Nederland) en De Kortste Weg (gezonde producten uit de regio). Hiervoor was zij relatiemanager bedrijven & fondsen bij de Stichting Het Zuid-Hollands Landschap; een functie die ze combineerde met vakken aan de opleiding Bos- en Natuurbeheer in Velp. Als rasechte Krimpenerwaardse houdt ze enorm veel van de natuur. Haar missie is een Zuid-Holland waarin landbouw en natuur in harmonieuze eenheid zijn. In Louise’s eigen woorden “een provincie met een robuuste natuur, een goede voedselvoorziening en een levensvatbare agrarische sector”.

Bart Kreulen gaat zich als medewerker methodiekontwikkeling bezighouden met de projecten Valuta voor Veen en CO2 Bank Zuid-Holland. Ook Bart is erg ambitieus: “Wat ik heel mooi vind aan vele NMZH projecten is dat er gepoogd wordt samen te werken om een ‘win-win’-situatie te creëren tussen het maatschappelijk belang en de natuur. Natuur en milieu heeft altijd als een rode draad door mijn leven heen gelopen en nu is mijn passie mijn werk geworden.”

Leer Louise en Bart verder kennen

Voor meer informatie neem je contact op met: