Kerstvakantietip: met korting naar Animal Inside Out

24 november 2015

Kerstvakantietip: met korting naar Animal Inside Out

In navolging van ‘BODY WORLDS’ waarin het menselijk lichaam centraal stond, is er nu de spectaculaire expositie ‘Animal Inside Out’. Bezoekers maken in Natuurmuseum Fryslân een anatomische safari langs buitengewone preparaten en complete dieren uit het atelier van de bekende Duitse anatoom dr. Gunther von Hagens. Van geit tot giraf, van olifant tot paling en van octopus tot struisvogel. Animal Inside Out is in tal van wereldsteden te zien geweest en nu voor het eerst in Nederland!

Als deelnemer van de Postcode Loterij kunt u op www.postcodeloterij.nl via uw Persoonlijke Pagina een print (met speciale voordeelcode) maken van de daarop vermelde kortingactie. Bij het inleveren van die print krijgt u bij de kassa het 2e kaartje (goedkoopste kaartje) gratis bij een bezoek aan ‘Animal Inside Out’ in het Natuurmuseum Fryslân.

Entreeprijs volwassene € 15,- en entreeprijs kind 4-15 jaar € 10,-. Maximum van 2 gratis kaartjes per deelnemer. Geldig voor maximaal 4 personen per print (2 personen betaald en 2 personen gratis, de goedkoopste kaartjes zijn gratis).

Deze aanbieding is geldig tot en met zondag 3 januari 2016 (gesloten op 1e Kerstdag vrijdag 25 december 2015 en Nieuwjaarsdag vrijdag 1 januari 2016).

Natuurmuseum Fryslân, Schoenmakersperk 2, 8911 EM Leeuwarden, tel. 058 – 233 22 44 info@natuurmuseumfryslan.nlwww.hetnatuurmuseum.nl

Ieder dier is een natuurlijke dood gestorven en ter beschikking gesteld door bijvoorbeeld dierentuinen of particulieren. Geen enkel dier is gedood voor de tentoonstelling.