Herinnering: Doe mee aan de Groene Peiler over Microplastics

Herinnering: Doe mee aan de Groene Peiler over Microplastics

Enkele weken geleden is de enquête over Microplastics in beautyproducten en cosmetica van start gegaan. Wij hebben hierop al vele reacties gekregen. Als je deze enquête nog niet ingevuld hebt, dan kan dat nog tot 5 september. Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd en wij zijn geïnteresseerd in alle bijdragen.

25 augustus 2022

Het is super waardevol als je mee doet aan deze Groene Peiler zodat we veel data kunnen verzamelen over de producten in jullie badkamer en de microplastics die daarin zitten. Als je meedoet is het belangrijk dat je een smartphone hebt.

Ook is het handig om producten te scannen en meteen de resultaten te noteren in de enquête. Of de producten te verzamelen en dan achter elkaar te scannen om te voorkomen dat er meerdere pogingen voor nodig zijn en dat met het invullen van de Groene Peiler te veel tijd verloren gaat. Dat is zonde, want het gaat om waardevolle resultaten.

Wij hopen dat je enquête alsnog invult als je dit nog niet gedaan hebt. Link naar de enquête: https://kwiksurveys.com/s/kC4n26Y0

Bij vragen neem contact op met:

Profiel Bart Kreulen

Bart Kreulen

Regisseur Natuurlijk Kapitaal