Duurzame Haagse installateurs, aannemers en leveranciers gezocht

3 oktober 2016

Duurzame Haagse installateurs, aannemers en leveranciers gezocht

Heb jij expertise en ervaring met energiebesparing in kantoren en bedrijfspanden? Of heb je juist verstand van het opwekken van energie? Ben je gevestigd in Den Haag? Lees dan verder, want wij zoeken duurzame bedrijven!

Duurzaam Den Haag zoekt Haagse installateurs, aannemers en leveranciers voor een grote pilot in het verduurzamingsproject met bedrijfspanden, genaamd Energie voor bedrijven. Wij zoeken elektro-installateurs, ketelinstallateurs en warmte-installateurs. Ook zoeken we bouwkundige aannemers en leveranciers van specifieke producten, zoals led-lampen, zonnepanelen, isolatie, warmte-koudeopslag en warmtepompen. Pas jij of jouw bedrijf in die groep? Dan kan ons project: Energie voor bedrijven leiden tot offerte-aanvragen bij jullie.

Energie voor bedrijven

In dit project krijgen 100 Haagse bedrijven gericht advies over hoe hun kantoorgebouw energiezuiniger wordt. Via de digitale tool CSR Manager (www.csr-manager.nl) krijgen zij een overzicht van de mogelijke duurzaamheidsmaatregelen voor hun pand(en) en welke installateurs, aannemers en leveranciers deze maatregelen kunnen realiseren. Met één druk op de knop vragen zij bij een partij naar keuze (in de database) een offerte aan. Bijvoorbeeld bij jullie. Je krijgt dan een offerteaanvraag met alle benodigde bouwgegevens en de gewenste duurzaamheidsmaatregel, verzameld door de CRS-manager. Eenvoudig en snel, voor iedereen.

Op dit moment staan alle grote landelijke installateurs, aannemers en leveranciers in de database, maar wij willen graag meer lokale partijen in CSR Manager opnemen.

Dus: ben je een Haagse installateur, aannemer of leverancier met expertise in duurzaamheid? Wil je opgenomen worden in CSR Manager en meer offerte aanvragen kunnen genereren? Meld je dan uiterlijk 3 oktober aan via de gele knop hieronder, of mail naar sandra@duurzaamdenhaag.nl onder vermelding van Energie voor bedrijven.

Mocht je overige vragen hebben over dit project, dan kun je ook met Sandra contact opnemen. Vanwege een beperkt aantal plekken adviseren wij je snel te reageren. Je deelname aan deze pilot is kosteloos en de pilot loopt tot en met juli 2017.