Groene Peiler belevingswaarde van het strand

8 juni 2015

Groene Peiler belevingswaarde van het strand

De Nederlandse kust is voor veel mensen een belangrijke locatie om te recreëren. Wat maakt het strand zo bijzonder en hoe kunnen we die aspecten behouden? Dat willen we graag onderzoeken met de Groene Peiler. Omdat er veel nieuwe strandbebouwing in de planning staat voor de Nederlandse kust, horen we graag welke invloed strandbebouwing heeft op uw beleving van het strand.

De vragenlijst bestaat uit 10 vragen en vraagt ongeveer 5 tot 10 minuten van uw tijd. De antwoorden zijn anoniem en worden gebruikt voor het onderzoek strandbebouwing. De resultaten van het onderzoek worden in augustus 2015 gepubliceerd op deze website en in de nieuwsbrief van de NMZH. Heeft u de afgelopen twee jaar een strand bezocht en wilt u deelnemen aan de Groene Peiler? Vul dan hier de online vragenlijst in.

Alvast hartelijk dank voor uw tijd en medewerking!

Ook panellid worden?

Indien u panellid bent van De Groene Peiler ontvangt u per e-mail een uitnodiging voor deelname aan het onderzoek. Wilt u ook vier keer per jaar een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan een peiling? Meld u dan aan als Groene Peiler panellid.