Genomineerden Stookjerijk-Trofee 2017 bekend!

Elk jaar wordt tijdens het Stookjerijk Event de Stookjerijk Trofee voor de groenste prestatieafspraken voor gemeenten uitgereikt. Voor de Trofee worden prestatieafspraken van de G4- en G32- gemeenten vergeleken op korte en lange termijn ambities, huurdersparticipatie, monitoring en overige duurzame maatregelen.

Voor 2017 heeft de jury heeft de volgende gemeenten genomineerd: Alkmaar, Almere, Arnhem, Ede, Eindhoven, Groningen, `s-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad en Utrecht. Tijdens het Stookjerijk Event op dinsdagavond 28 november wordt de Stookjerijk Trofee uitgereikt. In 2015 was Zwolle en in 2016 Nijmegen de winnaar.

Benieuwd welke gemeente wint? Kom dan op 28 oktober naar het Stookjerijk-event in Utrecht.

Sonja RaaijmakersLinkedin profiel van Sonja Raaijmakers
Communicatieadviseur