Festival van de toekomst: aan het werk voor een schoon en slim Zuid-Holland

24 augustus 2016

Festival van de toekomst: aan het werk voor een schoon en slim Zuid-Holland

Aan het werk voor een schoon en slim Zuid-Holland. Hoe kunnen bedrijven, kennisinstellingen en overheden in Zuid-Holland samen aan de slag voor een schoon en slim Zuid-Holland? Wat kunt u hieraan bijdragen? Heeft u een mooie innovatie die onder de aandacht gebracht kan worden van overheden? Ga dan het gesprek aan met overheden en kennisinstellingen tijdens het Festival van de Toekomst op 10 november georganiseerd door de provincie Zuid-Holland.

Festival-van-de-Toekomst-Zuid-Holland-002-met-logo-760x380

 

Zuid-Holland staat voor grote opgaven onder andere op het gebied van een duurzame energievoorziening, groene groei en duurzame mobiliteit. Zuid-Holland heeft veel innovatieve bedrijven die een bijdrage leveren aan deze opgaven en de provincie wil samen met u werken aan innovatieve oplossingen voor een schoon en slim Zuid-Holland. Het Festival van de Toekomst brengt op 10 november bedrijven, kennisinstellingen en gemeenten samen die werken aan maatschappelijke opgaven in Zuid-Holland.

Wilt u meedenken in werksessies, meedoen op de experience floor en geïnspireerd worden door interessante sprekers? Kom dan naar het Festival van de Toekomst op 10 november aanstaande.

Save-the-date

Noteert u alvast in uw agenda:

  • Datum:            Donderdag 10 november 2016
  • Tijd:                 10.00 – 17.30 uur
  • Locatie:           Den Haag