Doe maar Lekker Vegetarisch

5 november 2019

Deze maand start de landelijke actie ‘Doe maar Lekker Vegetarisch’. Een initiatief van de Postcode Loterij met Albert Heijn en Unilever als partners om vegetarisch eten een boost te geven. Het is de zesde keer dat Postcode Loterij, Albert Heijn en Unilever de handen ineenslaan om heel Nederland bewuster te laten eten.

Vega Favorieten

Begin november krijgen alle Nederlandse huishoudens die meespelen met de Postcode Loterij de ‘Doe maar Lekker Vegetarisch’-cadeaukaart ter waarde van 12,50 euro en het receptenboekje ‘De Vega Favorieten van Nederland’. Met de cadeaukaart kunnen bij de Albert Heijn ingrediënten voor de recepten worden gekocht. Een deelnemer kan ook kiezen voor de ‘Allerhande Vega-box’ of de ‘Vega Favorieten-doos’. De actie loopt tot en met zondag 17 november.

Bewuster boodschappen doen

Met de actie wil de Postcode Loterij mensen stimuleren om bewuster te zijn van de keuzes bij het boodschappen doen. In dit geval om eens vaker te kiezen voor een dag geen vlees of voor een vegetarisch alternatief, omdat dit op de lange termijn bijdraagt aan het tegengaan van de klimaatverandering. Door bewuster te kiezen, kan iedereen zijn steentje bijdragen aan een betere wereld.

Meer informatie? Neem contact op met