Doe maar lekker duurzaam

2 november 2016

Doe maar lekker duurzaam

Kiezen voor duurzamere producten is goed nieuws voor de wereld om ons heen. En een keuze die wij aanmoedigen, want duurzaam eten is een recept voor een betere wereld. Om deze bewustere keuze breder te stimuleren organiseren de Nationale Postcode Loterij, Albert Heijn en Unilever voor de derde maal de landelijke campagne ‘DOE MAAR LEKKER DUURZAAM’.

Begin november 2016 krijgen alle Nederlandse huishoudens die meespelen met de Postcode Loterij een cadeaukaart ter waarde van € 12,50. Hiermee kunnen duurzamere levensmiddelen worden afgerekend bij Albert Heijn. Bovendien zitten er bij de cadeaukaart receptenkaarten met lekkere gerechten voor 4 personen ter waarde van € 12,50. Met deze cadeaukaart en de recepten laten de Nationale Postcode Loterij, Albert Heijn en Unilever Nederland op een laagdrempelige manier ervaren dat duurzaam eten niet alleen ontzettend lekker is, maar ook nog een goed gevoel geeft. Want bij duurzame productie wordt gestreefd naar een zo’n laag mogelijke impact op mens, dier en milieu. Door bewuster te kiezen kan iedereen zijn steentje bijdragen aan een betere wereld.
De keuze bij Albert Heijn bestaat uit een assortiment van ruim 1500 producten met een onafhankelijk duurzaamheidskeurmerk of met Unilevers duurzame landbouwprogramma welke gericht zijn op dierenwelzijn, eerlijke handel of milieu. De cadeaukaart is geldig tot en met zondag 20 november 2016.

Lees meer op de website Doe maar lekker duurzaam >>

Bron: NPL
Bron: NPL