Ontdek de natuur in je eigen omgeving

Ontdek de natuur in je eigen omgeving

24 september 2022 - 8 oktober 2022
- - -

Ontdek de natuur in je eigen omgeving

Natuurvereniging KNNV afdeling Den Haag organiseert van 24 september tot en met 8 oktober een aantal ontdektochten in de natuur. Maak kennis met paddenstoelen, vogels, insecten, nachtvlinders, bomen en planten in je eigen omgeving. Op verschillende dagen en in verschillende gebieden. In de Week van de Veldbiologie willen we iedereen onze mooie, bijzondere en vaak onbekende natuur laten zien.

Ga naar onze website https://denhaag.knnv.nl/ kijk bij activiteiten in de Week van de Veldbiologie en meld je aan. Ook voor meer informatie kan je daar terecht.

De Week van de Veldbiologie is een landelijke actie om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij onze natuur.

 

Wat is en doet de Natuurvereniging KNNV afdeling Den Haag e.o.

De Natuurvereniging KNNV afdeling Den Haag e.o. is een vereniging waarvan de leden actief bezig zijn met natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming. Via excursies, lezingen, cursussen, inventarisaties, advisering en natuurbeheer wordt aan deze doelen vormgegeven. Deze vereniging maakt deel uit van de landelijke Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging. Natuurvereniging KNNV afdeling Den Haag e.o. voelt zich verantwoordelijk voor de gemeenten Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar.

Meer informatie is te vinden op de website: www.knnv.nl/denhaag

Terug naar agenda

Ontdek de natuur in je eigen omgeving