Kruiwagenmars

Kruiwagenmars

12 oktober 2022 - 12 oktober 2022
11.00 - 13.30

‘Levende bodems, daarmee begint gezondheid, biodiversiteit, water, koolstofopslag en klimaat!
We hebben te maken met veel uitdagingen: CO2, stikstof, water, klimaat en gezondheid. Oplossingen voor deze uitdagingen komen samen in de bodem. Als we de levende bodem centraal stellen lossen we ze allemaal werkenderwijs en gelijktijdig op. Dat kan binnen 5 tot 7 jaar, waarmee we de doelstellingen voor 2030 halen.
Op 12 oktober lopen boeren, burgers, wetenschappers, docenten, studenten, artsen en bestuurders uit heel Nederland door Den Haag om deze boodschap over te brengen en te pleiten bij politici en ambtenaren voor levende bodems als uitgangspunt voor de landbouw en daarmee ook een toekomst met perspectief voor de jongere generatie agrariërs. Daar laten we zien dat we dit SAMEN willen: boeren, burgers, onderwijs, artsen, organisaties, koks, bestuurders. Het exacte programma is begin van volgende week bekend. Richttijden zijn aanvang rond 11 uur, eindtijd rond 13.30 uur.
Meedoen kan met of zonder kruiwagen en/of via een steunbetuiging van je organisatie.
Meld je in alle gevallen aan via www.kruiwagenmars.nl 
 
Meer informatie over deze actie is te vinden op www.kruiwagenmars.nl en op kruiwagenmars Instagram en op Symphony of Soils Facebook en LinkedIn pagina’s.
Terug naar agenda

Kruiwagenmars