Geef vogels meer ruimte

Geef vogels meer ruimte

20 september 2022 - 20 september 2022
8.30

  • Organisatie: Natuurlijk Delfland
  • Inschrijven bij: medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com
  • Kosten: -
  • Meer informatie: -
  • Website: delfland.www.knnv.nl

Wil je vogels meer ruimte geven op de Zandmotor? Natuurlijk Westland / Delfland organiseert op 20 september een startbijeenkomst voor de actie Geef vogels meer ruimte op de Zandmotor. Kom om 8:30 uur naar de hoek Schelpenpad / Haagweg in Monster.
Een unieke gelegenheid om meer te leren over strandvogels en je in te zetten voor hun bescherming. Meer informatie en aanmelden bij: medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com Na aanmelding volgt een bevestiging.
Tijdens deze activiteit wordt op de Zandmotor bepaald welk gebied het geschiktst is om strandvogels een kans te geven op succesvol grootbrengen van hun jongen.

Tijdens dit bezoek worden de volgende vragen besproken: Wat zijn strandvogels? Wat hebben ze nodig om jongen groot te brengen? Wat kunnen wij doen om ze die kans te geven en hoe gaan we deze volgen?
Na deze startbijeenkomst gaan de deelnemers verder als team Vogels Natuurlijk om de vogels te monitoren en te beschermen.
Deze activiteit is een onderdeel van het project Groene Strand. Dit project richt zich op het versterken van de natuur en de natuurbeleving op de Nederlandse stranden. Waar is de natuur zo wijds en nadrukkelijk aanwezig en tegelijkertijd zo sterk onder druk?
Op diverse plekken langs de kust is een soortelijk project gestart. Bij de Zandmotor is Natuurlijk Delfland gevraagd om het project te leiden. Het initiatief komt van de Provinciale Landschappen, Stichting Duinbehoud, IVN, Vogelbescherming Nederland, Stichting Anemoon en de Nationale Postcodeloterij.

Terug naar agenda

Geef vogels meer ruimte

Juliana van Stolberglaan 172, 2595 CM Den Haag, Netherlands