Duinendag

Duinendag

18 september 2022 - 18 september 2022
11.00 - 16.00

  • Organisatie: Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid (IVN) en Stichting Het Zuid-Hollands Landschap.
  • Inschrijven bij: zhl.nl/duinendag
Duinendag: een middag op avontuur!
Kom zondag 18 september naar de Duinendag en ontdek de schatten van de natuur. Duik met schepnet in de onderwaterwereld, proef de lekkerste honing en kom alles te weten over het werk van een fretteur. “Een superleuke middag voor kleine en (heel) grote kinderen” aldus boswachter Mirjam Eikelenboom van Stichting Zuid-Hollands Landschap. Ben jij erbij? Kom tussen 11:00 en 16:00 naar de parkeerplaats Berkenrijsweg in Oostvoorne en start hier je avontuur!
Kriebelbeestjes
Boswachter Mirjam heeft er ontzettend veel zin: “We hebben weer een mooie route uitgezet. Onderweg kom je op verschillende plekken iemand of een opdracht tegen. Het enige wat je hoeft te doen is je zintuigen wagenwijd open te zetten en de route te volgen. Gewapend met een activiteitenkaart ontdek je alle schatten van de duinen. Schud aan bomen, pluis een uilenbal uit en laat je (groot)ouders door jouw ogen de natuur ontdekken.”Ben je erbij?
Meld je aan via zhl.nl/duinendag en jouw activiteitenkaart ligt klaar bij de kassa op 18 september. Je kunt de activiteitenkaart ook op de dag zelf kopen bij de kassa. Op de site vind je ook het programma en exacte locatie.

De Duinendag wordt georganiseerd door het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid (IVN) en Stichting Het Zuid-Hollands Landschap.

Terug naar agenda

Duinendag