20 april 2019: Buiten koken op houtvuur

20 april 2019: Buiten koken op houtvuur

20 april 2019
15:00 - 20:00

  • Organisatie: Het Buiten
  • Inschrijven bij: De workshop wordt georganiseerd door Het Buiten. Voor meer informatie en om jezelf aan te melden, mail je naar: koken@hetbuiten.nu.
  • Kosten: 45 euro per persoon. Beschermers van het Zuid-Hollands Landschap profiteren van 5 euro korting door 'ZHLbeschermer' te vermelden bij inschrijving.
  • Meer informatie: koken@hetbuiten.nu
  • Website: https://www.zuidhollandslandschap.nl/activiteiten/buiten-koken-op-houtvuur20apr

Houd je van koken en ben je niet vies van avontuur? Tijdens deze kookworkshop op Landgoed Nieuw Leeuwenhorst in Noordwijkerhout leer je heerlijke gerechten klaarmaken op houtvuur.

Praktische info
Parkeren
Locatie
Westeinde t.h.v. nr. 79, Noordwijkerhout

Stel je de geur van vers gebakken brood voor, die zich vermengt met de geur van vlees. Zelf hout op het vuur gooien, nadat je het bij elkaar gesprokkeld hebt. Tussen de bomen verderop zie je een rookpluim opstijgen vanaf een vuurtafeltje waar een grote pot koffie op staat te pruttelen.

Vuur stoken, koken, eten, drinken en samen bezig zijn in een natuurlijke omgeving. Dat zijn de ingrediënten van deze workshop. We gaan deze dag beginnen met wat lekkere hapjes en we sluiten af met taart. De tussengerechten zijn een verrassing.

Een unieke workshop voor iedereen die van avontuur en lekker eten houdt.

Terug naar agenda

20 april 2019: Buiten koken op houtvuur

Westeinde, Noordwijkerhout, Netherlands