Rutger Klei

Ik ben werkzaam als zelfstandig strategisch bestuursadviseur voor grote en middelgrote organisaties, voor het merendeel bij private ondernemingen, met enige regelmaat ook in de publieke sector. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met het besef van de waarde van onze leefomgeving, en daarmee doordrongen van begrippen als duurzaamheid en circulariteit. De NMZH is in mijn ogen een centrale en verbindende partij op het speelveld van natuur en milieu, tussen bewoners, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en overheden. Ik wil graag een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van NMZH, in een goede balans tussen zakelijkheid en bevlogenheid.

Rutger KleiLinkedin profiel van Rutger Klei
Lid Raad van Toezicht