Sonja Raaijmakers

Binnen de Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland zorg ik voor de beleidsontwikkeling op het gebied van communicatie. Ik ontwikkel het beleid op het gebied van communicatie,marketing, fondsen en sponsors, externe betrekkingen en vrijwilligers.  Vervolgens vertaal ik het beleid in werkplannen.

Ook zorg ik voor de beleidsuitvoering en advisering op het gebied van communicatie. Ik draag zorg voor alle online- en offline communicatie, en voorzie de directeur, medewerkers en projectleiders van gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van communicatie en voorlichting.

Tenslotte zorg ik voor de externe vertegenwoordiging en belangenbehartiging. Daarvoor onderhoud ik  het netwerk van externe contacten (overheden, andere natuurbeschermingsorganisaties, bedrijfsleven, fondsen en sponsors) en fungeer ik als eerste aanspreekpunt.

Sonja RaaijmakersLinkedin profiel van Sonja Raaijmakers
Communicatieadviseur