Judith Kooijmans

Hart voor de natuur heb ik al sinds ik als kleine meid mijn vader ging helpen in de tuin. Solliciteren bij Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland was dan ook een logische zet.

Met een schaal vol groente en fruit, uit mijn eigen biologische moestuin hield ik een presentatie tijdens mijn sollicitatiegesprek. En dat bleek een goede keus, want sinds 1 november mag ik mij de communicatieadviseur van NMZH noemen.  Hiervoor neem ik jarenlange ervaring voor diverse (non)-profit organisaties mee en ervaring met een eigen bedrijfje waarmee ik adviseer over websites en bloemschikcursussen organiseer.

Mijn streven is om alle on- en offline communicatie zo helder mogelijk te presenteren. Want als we elkaar niet begrijpen is het komen tot oplossingen erg lastig. Voor vragen of opmerkingen sta ik altijd open dus stuur gerust een mailtje. Wellicht tot ziens!

Judith Kooijmans
Communicatieadviseur