Vacature Regisseur Klimaat en Energie (32 uur)

De Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland zoekt een: Regisseur Klimaat en Energie (32 uur)

28 november 2019

De Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland staat midden in de samenleving en werkt in de dichtstbevolkte provincie en economische motor van Nederland aan een mooi landschap, een rijke natuur en een duurzame toekomst. We beïnvloeden het beleid van overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties en voeren projecten uit voor gebiedsontwikkeling, verbetering van de kwaliteit van de leefomgeving en verduurzaming. Dit doen wij samen met de 300 organisaties in ons Zuid-Hollandse natuur- en milieunetwerk. Ook werken wij samen met de 12 provinciale natuur en milieufederaties aan een schoon milieu, een rijke natuur en een mooi landschap in de 12 provincies.

De Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland zoekt een:

Regisseur Klimaat en Energie (32 uur)

Profiel

Onze nieuwe collega heeft naast affiniteit met ook ruime werkervaring op het gebied van klimaat en energie. Hij of zij heeft veel innovatieve ideeën, kan netwerken opbouwen en is in staat om zelfstandig projecten te ontwikkelen en de financiën hiervoor te organiseren. Samen met enthousiaste collega’s, bedrijven en ons Zuid-Hollandse natuur- en milieunetwerk werk je aan innovatieve en impactvolle projecten op het gebied van klimaat en energie. Voor onze projecten CO₂ Bank Zuid-Holland en Valuta voor Veen word je de spin in het web. Daarnaast ben je ook betrokken bij onze inbreng bij de 7 regionale energiestrategieën.

Functie eisen

• Aantoonbare affiniteit met doelstelling en werkwijze van de Natuur en Milieufederaties;
  • een relevante HBO of WO opleiding;
  • senioriteit, met strategische en verbindende kwaliteiten;
  • werkervaring (5-10 jaar) op het gebied van klimaat en energie;
  • in staat om zelfstandig projecten op te zetten en uit te voeren;
  • aantoonbare ervaring met projectacquisitie;
  • flexibele instelling, initiatiefrijk, ondernemende instelling en sterke contactuele vaardigheden;
  • gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving met een klein team van betrokken en enthousiaste collega’s, waarbij je binnen de afgesproken kaders zelf inhoud kan geven aan je functie.
De functie is ingedeeld in salarisschaal 8 van de CAO Bos en Natuur, onderdeel “De landschappen”. Verder heeft de NMZH een eigen rechtspositieregeling. Het uiteindelijke salaris is sterk afhankelijk van je ervaring. Aanstelling is voor een jaar met aansluitend de mogelijkheid tot aanstelling voor onbepaalde tijd.

Reacties

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je uit om uiterlijk 3 januari 2020 je belangstelling met motivatie en CV kenbaar te maken via, info@milieufederatie.nl. Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Susanne Kuijpers via 070-3040114.

Voor meer informatie neem je contact op met:

Profiel Susanne Kuijpers

Susanne Kuijpers

Plaatsvervangend Directeur & Regisseur ruimtelijke ordening, natuur en landschap