Vacature: communicatieadviseur gezocht

Per 1 september zijn wij op zoek naar een nieuwe communicatieadviseur voor 32 uur in de week. De communicatieadviseur die wij zoeken is dynamisch en zelfstandig. Hij of zij ondersteunt, begeleidt en coördineert onze mediacontacten, de externe communicatie en onze communicatie vanuit de projecten. Je adviseert over communicatieuitingen, schrijft persberichten en nieuwsartikelen. Je ontwikkelt en beheert onze nieuwsbrieven, websites, social media en online communities. Verder organiseer je zelfstandig communicatieactiviteiten, zoals de Nacht van de Nacht (www.nachtvandenacht.nl) en neem je, in nauwe afstemming met je inhoudelijke collega’s, initiatief voor het ontwikkelen van nieuwe activiteiten en projecten waarin communicatie een belangrijke rol speelt. Je stemt communicatie af met interne en externe partijen. Je redigeert teksten en uitingen en draagt actief bij aan de imago-ontwikkeling en positionering van de Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland.

Kortom als spin in ons web verzorg je onze communicatie. Spreekt dit je aan dan zijn wij op zoek naar jou! Meer informatie vind je in onderstaande vacaturetekst:

Vacature Communicatieadviseur