Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland Samen voor een mooi en duurzaam Zuid-Holland
Menu
NMZH verwelkomt Raad van Aangesloten Organisaties

NMZH verwelkomt Raad van Aangesloten Organisaties

Sinds 3 december 2013 heeft de NMZH een Raad van Aangesloten Organisaties. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werden de leden van deze raad op dinsdag 3 december geïnstalleerd door de voorzitter van de Raad van Toezicht Heleen Weening.

Deze raad bestaat uit ervaren leden vanuit ons Zuid-Hollandse natuur en milieunetwerk. Deze leden gaan vanuit hun regio (Zuid, West, Oost, Rijnmond) namens alle aangesloten organisaties meedenken over de koers en inzet van de NMZH. De raad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de NMZH en komt twee maal per jaar bijeen. Ook gaat de raad eenmaal per jaar op werkbezoek naar een project, initiatief of locatie waarbij de NMZH betrokken is .

De leden wisselen informatie uit over relevante actuele thema’s in relatie tot de werkplannen, projecten en programma’s  van de NMZH en beoordelen de resultaten. Daarnaast zijn de bijeenkomsten bedoeld om onderlinge contacten te leggen en te versterken en om ervaringen uit te wisselen. Ook mag de raad vier leden voor de Raad van Toezicht voordragen voor benoeming.

Op dit moment zijn er 300 organisaties aangesloten bij de NMZH.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Aanmelden
Volg ons via social media