Jan Kastje nieuwe wethouder in Hilversum

Op 6 juni is het nieuwe college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hilversum voor de raadsperiode 2018 – 2022 geïnstalleerd. Een van de nieuwe wethouders in dit college is onze collega Jan Kastje. Jan gaat voor GroenLinks als wethouder aan de slag met de portefeuille Klimaat en Energie, Natuur en Groen, Milieu, Wonen, Monumenten, Vergunninghouders en vluchtelingen en Zonnestraal.

Een mooie portefeuille, die heel goed aansluit bij wat hij binnen de Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland heeft gedaan. Als NMZH zijn wij natuurlijk superblij voor onze Jan, dat hij zijn politieke ambitie zo verder kan invullen. Wij wensen hem alle succes en ook veel wijsheid toe bij het besturen van de gemeente Hilversum. Natuurlijk vinden wij het jammer dat wij van een zeer gewaardeerde collega afscheid moeten nemen.

Inmiddels zijn wij bezig met het werven van een nieuwe regisseur Klimaat en Energie.

Het nieuwe college met helemaal rechts Jan Kastje (foto: gemeente Hilversum)

Alex OuwehandLinkedin profiel van Alex Ouwehand
Telefoonnummer: 06-42194046