Gezocht Regisseur Klimaat en Energie (32 uur)

Wij geloven in een duurzame toekomst. Waar mensen leven, werken en ondernemen zonder schade aan natuur en milieu. Waar duurzame keuzes aantrekkelijk zijn. De NMZH werkt aan deze duurzame toekomst in Zuid-Holland. De dichtstbevolkte provincie en economische motor van Nederland. Samen met enthousiaste collega’s en de 300 organisaties in ons Zuid-Hollandse natuur en milieunetwerk werk je aan innovatieve en impactvolle projecten op het gebied van klimaat en energie binnen de landbouw, maar ook in de Rotterdamse haven.

Onze nieuwe collega heeft naast affiniteit ook ruime werkervaring op het gebied van klimaat en energie. Hij of zij heeft veel innovatieve ideeën en is in staat om zelfstandig projecten te ontwikkelen en de financiën te organiseren voor de uitvoering hiervan. Voor onze nieuwe projecten: CO₂ Bank Zuid-Holland en Valuta voor Veen word je de spin in het web. Spreekt dit alles je aan, dan zijn wij op zoek naar jou!

Je kan hier de vacaturetekst bekijken.

Alex OuwehandLinkedin profiel van Alex Ouwehand
Telefoonnummer: 06-42194046