Uitnodiging conceptvisie rijke groenblauwe leefomgeving Zuid-Holland

Organisatie:Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland

Tijd:19.15 - 21.30 uur

Datum:18 april 2018

Locatie:Museum Meermanno

Adres:Prinsessegracht 30, Den Haag

Kosten:Gratis

Meer informatie:info@milieufederatie.nl

Bezoek website

De Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland nodigt u van harte uit om op 18 april mee te denken over de nieuwe visie “Rijke Groenblauwe Leefomgeving”. Tijdens de bijeenkomst wordt het eerste concept voor de visie besproken. U ontvangt deze uitnodiging omdat u eerder hebt aangegeven op de hoogte de hoogte gehouden te willen worden over de ontwikkelingen rond de visie en/of betrokken bent geweest bij eerdere activiteiten in dit kader.

Totstandkoming nieuwe visie op de groenblauwe leefomgeving

De provincie Zuid-Holland heeft voor de totstandkoming van de visie gekozen voor een open proces waarin relevante partijen actief kunnen meedenken en meedoen. Daarom heeft zij de Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland (NMZH) gevraagd om haar netwerk te betrekken bij de totstandkoming van de visie. De NMZH heeft in december 2017 een eerste bijeenkomst voor haar netwerk gehouden om mee te denken over de opgaven en oplossingen in de visie. In januari en februari 2018 zijn een aantal expert meetings georganiseerd om met deskundigen dieper in te gaan op de specifieke thema’s. Op 1 maart heeft een bijeenkomst plaatsgevonden waarbij de resultaten van de expert meetings en de voorstellen voor ambities besproken zijn en is nagegaan hoe deze ambities gerealiseerd zouden kunnen worden. En half maart is er een digitale raadpleging over de groenblauwe leefomgeving gestart (invullen kan nog steeds). In de eerste helft van april zal het eerste concept voor de visie gereed zijn en wij bespreken dit graag op 18 april met u. U krijgt de concepttekst voorafgaand aan de bijeenkomst toegestuurd.

Voor wie?

De bijeenkomst op 18 april is bedoeld voor aangesloten organisaties van de NMZH en iedereen die graag mee wil denken over de Zuid-Hollandse groenblauwe leefomgeving.

HIER AANMELDEN !

19.15 uur             Inloop

19.30 uur             Opening en welkom

19.35 uur             Samenvatting van proces tot nu toe en opgehaalde resultaten en toelichting op