Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland Samen voor een mooi en duurzaam Zuid-Holland
Menu
Snert en Sjokomelk wandeling

Snert en Sjokomelk wandeling

Organisatie:Zuid-Hollands Landschap

Tijd:10.00 - 12.00 uur

Datum:20 januari 2019

Locatie:Verzamelen parkeerplaats

Adres:Monsterseweg 2 Den Haag

Kosten:Volwassenen 8,- beschermer 5,- kinderen 3,-

Meer informatie:zie website

Bezoek website

Mooie winterdag of niet, het Zuid-Hollands Landschap organiseert een Snert en Sjocomelk wandeling op landgoed Ockenburgh!

Veel van de mooie dingen van landgoed Ockenburgh kun je niet zien in de winter. Of toch wel? Als je goed kijkt zie je vanaf januari de hyacinten en andere stinsenplanten alweer uitlopen. De elzen bloeien al en ook op anderen manieren kun je de natuur zien opleven. Dat alles is natuurlijk afhankelijk van het weer!

Er heerst een aparte sfeer in zo’n winters bos. Je ziet andere dingen, geluiden klinken anders. Er zijn niet zoveel vogels, maar de vogels die er zijn kun je wel beter zien: een groene specht op zoek naar voedsel, een buizerd die hoog in de lucht rondzweeft …

Op 20 januari gaan we kijken hoe de natuur er voor staat. We maken een flinke wandeling over landgoed Ockenburgh, door het Hyacintenbos en de van Leydenhof. Na afloop kunnen we ons opwarmen in Kasserie OCK met een kom heerlijke snert of warme sjokomelk tegen de gereduceerde prijs van € 3,50 (alleen voor deelnemers aan de wandeling).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Aanmelden
Volg ons via social media