Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland Samen voor een mooi en duurzaam Zuid-Holland
Menu
Open Tuinendag Delft

Open Tuinendag Delft

Organisatie:Groei&Bloei afdeling Delft

Tijd:10:00 - 17:00 uur

Datum:16 juni 2018

Locatie:startpunt molen de Roos

Adres:Phoenixstraat 66, 2611 AM Delft

Kosten:5 € , leden Groei&Bloei 2 €

Meer informatie:opentuinendagdelft@gmail.com

Bezoek website

In de Nationale Tuinweek wordt er dit jaar weer een Open Tuinendag georganiseerd. Tuinliefhebbers kunnen op ontdekkingstocht gaan in Delft en verrassende tuinen bezoeken. Dit jaar is gekozen voor het gebied rond het noordelijke deel van de vernieuwde Spoorzone, het Agnetapark en een deel van het Centrum.

Molen de Roos is het startpunt, Phoenixstraat 66, 2611AM Delft. Hier kunt u de plattegrond kopen waarop de Open Tuinen en de activiteiten vermeld staan. Ook bij Groenrijk het Haantje en bij het Stadskoffiehuis zullen deze te koop zijn. De plattegrond dient als toegangsbewijs voor de tuinen en kost € 3,- voor leden van Groei en Bloei en € 4,- voor niet-leden.

Als extra worden er rondleidingen gegeven in het Agnetapark door Wim van Schie ( IVN) over het groen in de wijk en door Jan vd Mast (auteur van het boek Agneta) over de sociale geschiedenis van deze bijzondere woonwijk. En in de nieuw aangelegde Doelentuin geeft Hovenier Piet vd Eijk uitleg over de beplanting en de monumentale bomen.
De organisatoren van de Open Tuinendag Delft zoeken nog vrijwilligers, die het leuk vinden om een halve of hele dag te assisteren om het e.e.a. in goede banen te lijden. Voor meer informatie neem contact op via opentuinendagdelft@gmail.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Aanmelden
Volg ons via social media