Stages

Tijdens je stage krijg je begeleiding van een ervaren collega, die je wegwijs maakt binnen de Natuur en Milieufederatie. Daarnaast krijg je veel ruimte om aan jouw eigen ideeën te werken. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding voor je inspanning. We verwachten ook iets van jou. Een flinke dosis energie, enthousiasme en motivatie om je in te zetten voor een mooier en duurzamer Zuid-Holland. Je toont initiatief, bent leergierig en resultaatgericht. Wij waarderen jouw nieuwsgierigheid en frisse blik op zaken!

Stagevacatures

Op dit moment hebben we de volgende stagevacatures:

Ook als we je op dit moment geen  stageplek kunnen aanbieden, ontvangen we graag jouw curriculum vitae. We nemen dan contact met je op zodra een stage aansluit bij jouw wensen en profiel. Vermeld in je voorstel in ieder geval de periode waarin je stage wilt lopen en het onderwerp van je stage. Je kunt je voorstel mailen naar info@milieufederatie.nl.

Eerdere stages

Om je een idee te geven van de mogelijkheden binnen de Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland vind je hieronder een overzicht van studenten die eerder stage liepen bij de NMZH.