Pieter Hordijk

Meer dan  40 jaar ben ik werkzaam geweest in de publieke sector (Rijksplanologische Dienst en provincie Zuid-Holland). Ik heb mij daarbij vooral bezig gehouden met de ruimtelijke ontwikkelingen in het landelijke gebied van Nederland, binnen de provincie Zuid-Holland, op de Zuidvleugel van de Randstad en in de Zuidwestelijke Delta. In die jaren ben ik de Zuid-Hollandse Milieufederatie vaak tegengekomen als dwarskijker en als bondgenoot. Ik vind het uitdagend om nu mijn ervaring gezamenlijk in de Raad van Toezicht in te zetten voor de verdere ontwikkeling van deze organisatie.

Pieter Hordijk
Lid Raad van Toezicht