Karel Mulder

Ik heb me beschikbaar gesteld als lid van de Raad van Toezicht bij de Natuur- en Milieufederatie Zuid-Holland omdat ik vind dat de natuur en het milieu veel kan winnen als er een sterkere verbinding is met onderwijs en onderzoek van universiteiten. In het verleden moest de milieubeweging vooral strijdbaar zijn om de milieuproblemen stevig op de politieke agenda te zetten. Nu is het steeds belangrijker voor de milieubeweging om mee te denken in schonere alternatieven. Om dat succesvol te kunnen doen is een link met creatieve studenten en onderzoekers erg belangrijk. Aan het bewerkstelligen van die link wil ik bijdragen.