Rob Boeree

Ik ben voorzitter van Energiek Leiden. Een stichting die met professionele vrijwilligers Leiden zo snel mogelijk energetisch duurzaam wil laten zijn. Vanuit het idee dat betrokken burgers van wezenlijk belang zijn om deze energietransitie te laten slagen. Daarmee zet ik op lokaal niveau, in het mooie Leiden waar ik al 40 jaar woon, voort wat ik ik mijn gehele professionele carrière heb gedaan. Werken aan het onderwerp energie en klimaat, laatstelijk als directeur van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland(RVO.nl), tot mijn pensionering eind 2014. Het laat me niet los dus.

Rob Boeree
Regio West