Nationale Postcode Loterij

Sinds 1996 worden de 12 provinciale natuur en milieufederaties gesteund door De Nationale Postcode Loterij. Dankzij de bijdrage van de Postcodeloterij kan de Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland blijven investeren in verschillende projecten, zoals de campagne Nacht van de Nacht.

Jaarlijks leggen wij over onze inkomsten en uitgaven verantwoording af in de jaarrekening en jaarverslag. De Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland is een goede doel en in het bezit van de ANBI (algemeen nut beogende instelling) status en het CBF-keurmerk.

De NMZH hanteert de Code Wijffels voor goed bestuur van goede doelen. We onderschrijven het belang van een goed gefundeerd maatschappelijk vertrouwen en volgen de aanbevelingen van de commissie Wijffels op.

Goed Geld Gala NMF 2014