Jan Kastje

Zuid-Holland is een grote provincie, met grote steden en hun problemen, in een landschap waar als gevolg daarvan ook grote druk op staat. Dat maakt het uitdagend. De regio heb ik altijd een niveau gevonden waarin ik graag werk, omdat beleid en uitvoering er meestal samenkomen. Sinds 1999, met een leerzame uitstap naar een adviesbureau, werk ikvoor diverse Natuur en Milieufederaties in verschillende functies op uiteenlopende onderwerpen. Vasthoudend met souplesse, verbindend en met aandacht voor proces, resultaat en vernieuwing. Bij en voor de NMZH breng ik duurzaamheid verder door het bij elkaar brengen van mensen, organiseren van bijeenkomsten, gewoon het gesprek aangaan en het vandaaruit verder brengen. Voorbeelden zijn:

• Energiebesparing = Core business, met bedrijven het gesprek voeren over energiebesparing binnen bestaande investeringsvolumes. Hoe breng je het verder, voorbij belemmeringen die er altijd zijn. Het gaat hier niet om techniek, maar om implementatie.
  • Groene verdienmodellen voor realisatie en beheer van natuur en recreatie, zoveel partijen zijn er mee bezig, ook (ik voor) de NMZH. Breng die partijen bij elkaar, wat valt er te leren, hoe brengen we het verder, ook met nieuwe partijen als inwonersinitiatieven.

Werkdagen: maandag t/m donderdag

Jan KastjeLinkedin profiel van Jan Kastje
Regisseur duurzame economie en transities
Telefoonnummer: 06-53220216