Danny Eijsackers

Na een periode in het Hongarije te hebben gewoond en gewerkt ben ik, terug in Nederland, een tijd werkzaam geweest als projectleider op het vlak van gebiedsontwikkeling en natuurontwikkeling. Sinds 2011 maak ik deel uit van het team van de Natuur- en Milieufederatie Zuid-Holland. Bij de Natuur en Milieufederatie zet ik mij in voor de natuur in onze provincie. De projecten waar ik aan werk richten zich op het zorgen voor en versterken van de biodiversiteit  in onze leefomgeving en de betrokkenheid vanuit de samenleving daarbij. Het grootste deel van onze provincie bestaat uit agrarisch gebied. Samen met een grote groep natuurorganisaties uit de provincie, verenigd in het Weidevogelberaad Zuid-Holland, ondersteuning we de provincie, agrarische natuurverenigingen en boeren bij de zorg voor de natuur in het boerenland. Het grootste deel van de mensen in onze provincie woont echter in de stad. Vanuit de NMZH ontwikkel ik daarom een ondersteuning aan gemeenten,  bewonersgroepen en lokale natuurorganisaties bij de zorg voor flora en fauna in en om de stad.

Werkdagen: maandag t/m donderdag

Danny Eijsackers