Alex Ouwehand

Zuid-Holland is de dichtstbevolkte provincie en economische motor van Nederland. Een provincie waar veel gebeurt en de kwaliteit van de leefomgeving altijd onder druk staat. Zuid-Holland verdient een sterke natuur en milieufederatie, die samen met de 300 aangesloten lokale en regionale organisaties, opkomt voor natuur, landschap, milieu en duurzame ontwikkeling. Maar die ook slimme en innovatieve programma’s ontwikkelt en handelingsperspectief geeft, om inwoners, bedrijven, maatschappelijke organisaties meer te betrekken bij de versterking van biodiversiteit en de kwaliteit van de leefomgeving in samenhang met de economische ontwikkeling binnen onze provincie. Als directeur wil ik energie en sturing geven aan dit proces en zorgen dat het team daarbij optimaal kan functioneren.

Met als uiteindelijke doel: Samen voor een mooi en duurzaam Zuid-Holland. Doet u mee?

Alex OuwehandLinkedin profiel van Alex Ouwehand
Telefoonnummer: 06-42194046