Veel belangstelling voor cursus Natuurbescherming

Op maandag 12 juni organiseerden het Hoekschewaards Landschap en Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland een cursus over de Wet Natuurbescherming. Zo’n dertig geïnteresseerden kregen uitleg van cursusleider Lex de Savornin Lohman over de wet, waarin vanaf 1 januari de Flora en Faunawet en de Boswet zijn ondergebracht.

Heeft u de cursus gemist? Lees hier de presentatie nog een keer na. Desgewenst kunnen we de cursus ook bij uw organisatie organiseren. Susanne Kuijpers vertelt u er graag meer over. (contactgegevens onderstaand).

Foto: Hoekschewaards Landschap

Susanne KuijpersLinkedin profiel van Susanne Kuijpers
Plaatsvervangend directeur/Regisseur RO, natuur en landschap
s.kuijpers@milieufederatie.nl