Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland Samen voor een mooi en duurzaam Zuid-Holland
Menu

Doe mee

De Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland (NMZH) komt op voor een duurzame samenleving. Wij richten ons hierbij op de natuur en het milieu in Zuid-Holland. Samen met veel mensen en organisaties werken wij met hart en ziel aan deze doelstelling. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarmee u de Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland kunt steunen en kunt meehelpen aan een mooi en duurzaam Zuid-Holland.

Heeft u zelf ook idee├źn of tips voor een duurzame samenleving en bent u van mening dat de Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland zich hiervoor in moet zetten laat het ons dan weten via info@milieufederatie.nl

Doe mee!

Doe mee
Nacht van de Nacht

Op 24 oktober 2015 organiseren de Natuur- en Milieufederaties voor de elfde keer de Nacht van de Nacht. U doet toch ook (weer) mee?

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang 12 keer per jaar de nieuwsbrief van de Natuur- en Milieufederatie Zuid-Holland.

Word Groene Peiler panellid

Meld u aan voor het online natuur- en milieupanel De Groene Peiler en ontvang vier keer per jaar een uitnodiging om deel te nemen aan een peiling.

Steun ons werk

Met een donatie steunt u ons werk om van Zuid-Holland een mooie, duurzame provincie te maken.

Volg ons
Linkedin
NMF Drenthe Natuur en Milieu-federatie Zuid-Holland

De NMZH is een onafhankelijke organisatie die opkomt voor een kwalitatief en kwantitatief goed milieu. We zetten ons in voor duurzame ontwikkeling en...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste natuur en milieunieuws in je mailbox:
Volg ons via social media